Työnantajalle

YHTEISTYÖ 1KETJUN KANSSA ON VAIVATONTA HETI ENSIMMÄISESTÄ YHTEYDENOTOSTA ALKAEN.

Siksi 1Ketju:

Pidetään yhteyttä

1Ketju pitää sinut kartalla kaikissa tilanteissa. Meidän kanssamme asiat on helppo sopia ja kysymyksiisi vastataan nopeasti.

1Ketjuun voit luottaa

Pidämme huolta siitä, että hommat hoidetaan sääntöjen mukaan. Noudatamme rakennusalan voimassaolevia sopimuksia ja hoidamme työnantajalle kuuluvat velvoitteet vastuullisesti.

Tunnemme pelikentän

Asiantuntemuksemme takaa sen, että ymmärrämme monipuolisesti yritysten tarpeita ja vaatimuksia. Toimialan tuntemus auttaa valitsemaan oikeat ja ammattitaitoiset tekijät kaikkiin tehtäviin.

etsitkö työntekijää hetkellisesti
vai pidemmäksi ajaksi?

henkilöstö-
välitys

Tarvitsetko tekijää maanrakennushommiin, työmaasiivoukseen tai vaikka hitsaukseen? Meiltä löytyy tekijöitä jokaiselta osaamisalalta. Kerro meille tarpeesi, me etsimme Teille työntekijän vaikka jo huomiseksi! 

rekrytointi toimeksiannot

Anna meidän etsiä puolestasi osaava ja työtarpeitasi vastaava työntekijä! Hoidamme puolestasi työnhaun ja haastattelut ja tarjoamme Sinulle mielestämme parasta työntekijää.

kanssamme tämä on yksinkertaista

1.

Tsekataan tarpeet

Tartu puhelimeen, laita sähköpostia tai poikkea kahville. Selvitetään työvoiman tarpeenne ja laitetaan pyörät pyörimään.

2.

Valitaan oikea tekijä

Henkilöstövälityksessä katsomme tarpeisiinne parhaat tekijät, vaikka jo huomiseksi! 

tai

2.

Etsitään osaava tekijä

Rekrytoinneissa etsimme ja haastattelemme puolestanne sopivimmat hakijat. 

3.

apu valmiina käyttöön

Lähetämme avuksenne tarvitsemanne työvoiman. Me huolehdimme, että työntekijöillä on voimassa tarvittavat luvat ja että työvarustus on asianmukainen. 

tai

3.

Sinä teet päätöksen

Hyväksymäsi tekijät ovat valmiina aloittamaan. Toimitamme työntekijöiden tiedot ja tarvittavat dokumentit sinulle. Hoidamme työntekijälle tarvittavan varustuksen.